ATAC în Israel. O mașină a intrat cu viteză în doi polițiști

ATAC în Israel. O mașină a intrat cu viteză în doi polițiști / Foto: Pixabay
ATAC în Israel. O mașină a intrat cu viteză în doi polițiști / Foto: Pixabay

Un polițist din Israel a murit, iar altul este în stare gravă, după ce au fost loviți intenționat de o mașină.

Un agent de poliţie a fost ucis, iar altul este în stare gravă în urma unui atac cu vehicul produs marţi în nordul Israelului, anunţă serviciile de securitate israeliene, precizând că doi suspecţi au fost arestaţi, transmite Mediafax.

Atacul a avut loc marţi dimineaţă în oraşul Nahariya, situat în nordul Israelului. Un agent de poliţie voluntar, în vârstă de 32 de ani, a fost ucis după ce a fost lovit intenţionat cu un vehicul. Un alt agent de poliţie a fost rănit şi este în stare gravă.

Incidentul s-a produs în timp ce agenţii de poliţie verificau un şantier de construcţii. Autorităţile israeliene suspectează că este vorba mai degrabă de un motiv de natură criminală, nu de un act terorist. Doi suspecţi au fost arestaţi în cadrul unei operaţiuni a serviciilor de securitate israeliene.

Atac la o universitate din Rusia. Studenții au sărit pe geam pentru a scăpa

Bilanţul atacului armat comis luni dimineaţă de către un student la Universitatea Naţională de Cercetare din Perm, oraş din Ural în estul Rusiei, a crescut la opt morţi şi cel puţin 19 răniţi, iar atacatorul a fost rănit, înainte să fie arestat, a anunţat Comitetul de anchetă rus, în timp ce mai multe media ruse au transmis că acesta a decedat în urma rănilor, potrivit AFP şi Meduza.io. Bilanțul nu este definitiv.

"La 20 septembrie, un student aflându-se într-una din clădirile universităţii a deschis focul asupra persoanelor din jur. În consecinţă, opt persoane au decedat, iar mai multe altele au fost rănite", a indicat într-un comunicat Comitetul de anchetă însărcinat cu investigaţiile cele mai importante în Rusia.

Încercând să scape din calea gloanţelor, mai mulţi studenţi au sărit prin ferestrele de la primul etaj al unei clădiri a universităţii, potrivit imaginilor video difuzate pe reţele de social media. Într-o altă înregistrare, făcută de la o fereastră, se vede un individ îmbrăcat complet în negru, deschizând focul şi îndreptându-se spre intrarea unei clădiri. Înainte de atac, tânărul a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a cerut ca acţiunile sale să nu fie considerate un atac terorist şi a spus că nu este membru al vreunei organizaţii extremiste, conform surselor media citate. Vezi video AICI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel