ATAC ARMAT, Burundi. Sat, sub teroare

Deces
Deces

ATAC ARMAT. Cel puţin 23 de persoane au fost ucise în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un atac comis de indivizi înarmaţi împotriva unui sat în nord-vestul statului african Burundi, a indicat un responsabil local, citat de AFP.

ATAC ARMAT. Așadar, cel puţin 23 de persoane au fost ucise într-un atac comis de indivizi înarmaţi împotriva unui sat în nord-vestul statului african Burundi. Au fost numărate deja 23 de persoane ucise, inclusiv bărbaţi, femei şi copii, dar bilanţul ar putea fi mai mare, deoarece continuă operaţiunea de căutare a altor posibile victime, a declarat pentru AFP responsabilul, sub rezerva anonimatului.

ATAC ARMAT. Potrivit martorilor, alte zece persoane au fost rănite în atacul comis de către un grup de indivizi înarmaţi cu arme albe şi de foc. Ei au incendiat de asemenea edificii dintr-un sat din provincia Cibitoke, de la frontiera cu RD Congo şi Rwanda.

ATAC ARMAT. Nu se cunosc deocamdată motivele atacului şi nici identitatea atacatorilor, care, conform unor locuitori, au ajuns în RD Congo după atac.

[citeste si]

ATAC ARMAT. Atacul a avut loc în timp ce Burundi se pregăteşte să organizeze pe 17 mai un referendum constituţional contestat, care ar urma să-i permită preşedintelui Pierre Nkurunziza să rămână la putere până în 2034, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel