Anunț important înainte de Paște. Budăi: Sunt diferențe mari de bani

Ministrul Muncii a făcut precizări importante înainte de sărbătorile de Paști. Într-o intervenție telefonică la Antena 3 ministrul a anunțat schimbări importante ce se vor simți chiar de luna aceasta. 

”Începând de luni vom face plata aferentă lunii aprilie, pentru tot ceea ce înseamnă pensii. Până în data de 15 aprilie, orice pensionar va avea banii acasă, indiferent de forma de plată. Într-adevăr sunt creșteri spectaculoase pentru cei care au lucrat în grupa I și a II de muncă și nu li s-au acordat punctaj. 

Sunt diferențe mari de bani, dar diferențele despre care vorbesc sunt și cele incluse de la 1 octombrie până în prezent. Peste 33.000 de decizii sunt deja expediate spre pensionari. Majoritatea sunt deja puse în plată.

S-a lucrat 24 din 24, iată că acum suntem în postura să dăm vești foarte bune acestei categorii de pensionari. Acea majorare de la 1 septembrie, în ciuda declarațiilor panicoase a colegilor din Opoziție, banii sunt prinși în buget”, a precizat Marius Budăi, în direct la Antena 3. 

Vezi și: Leş: Industria de apărare este la pământ. Dacă ajungi la război...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel