Antonescu-Dragnea, discuție telefonică. Ce și-au spus înainte de alegeri

Crin Antonescu a discutat cu Liviu Dragnea înainte de alegerile prezidențiale din 16 noiembrie. Despre acest subiect au vorbit atât Gabriela Firea, cât și Liviu Dragnea.

"În ultimele zeci de ore, a circulat în presă o informație mincinoasă și vă voi aduce proba. S-a afirmat că domnul Crin Antonescu, președinte PNL, nu ar avea cuvinte tocmai de laudă în legătură cu domnul Victor Ponta. Lucrul acesta este fals. Spre deosebire de domnul Iohannis, care prin lipsa de caracter a sa nu a mi avut posibilitatea să stea de vorbă cu domnul Antonescu, cel care nici nu l-a mai susținut în campania electorală, ba dimpotrivă aș spune, domnul Liviu Dragnea a discutat la telefon cu Crin Antonescu. Acesta din urmă i-a confirmat și a rugat să transmită presei că informațiile apărute recent în mass-media sunt false, sunt invenții. Este simplu de înțeles cine le-a lansat: propaganda domnului Iohannis!", a declarat Gabriela Firea.

Ce spune Liviu Dragnea despre acest subiect

De asemenea, Liviu Dragnea a povestit ce a discutat cu fostul lider PNL.

"Am vorbit și mi-a zis că nu este adevărat. A fost o scrisoare redactată de ACL și trimisă în numele lui Crin Antonescu. De fapt, Crin Antonescu nu a trimis nimic. (...) Eu nu am dedus din interviul recent acordat de fostul lider PNL că nu l-ar vota pe Victor Ponta. Nu am dedus că îl va vota pe Klaus Iohannis. Am discutat mai mult cu Crin Antonescu. Mi-a zis cert: nu își asumă acea scrisoare deschisă care era foarte urâtă... în genul celor de la ACL", a zis Liviu Dragnea la România TV.

Este vorba despre o scrisoare atribuită fostului preşedinte al PNL, Crin Antonescu şi adresată premierului Victor Ponta. În epistola care s-a dovedit a fi falsă, Crin Antonescu îi cerea să renunţe la candidatura pentru funcţia de preşedinte al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel