Angelina Jolie, risc uriaș. Războiul cu Pitt, departe de final

Angelina Jolie, risc uriaș. Războiul cu Pitt, departe de a se fi terminat
Angelina Jolie, risc uriaș. Războiul cu Pitt, departe de a se fi terminat

Războiul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie pare departe de a se fi terminat.

Angelina Jolie riscă să piardă custodia celor şase copii dacă nu le permite acestora să petreacă mai mult timp cu tatăl lor, potrivit noilor reguli impuse de judecător, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Angelina Jolie a fost somată să permită celor şase copii - Maddox, Paz, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox - să petreacă mai mult timp cu tatăl lor, lucru pe care actriţa a încercat din răsputeri să-l îngrădească. Dacă actriţa nu va respecta noile reguli, ea va fi pasibilă de sancţiuni ce ar putea culmina cu pierderea custodiei.

Noi reguli

Potrivit revistei People, care a avut acces la documentele judiciare, vedeta ar putea pierde custodia primară asupra copiilor dacă nu va contribui la îmbunătăţirea relaţiei acestora cu tatăl lor. Potrivit judecătorului, 'este crucial ca fiecare dintre copii să aibă o relaţie puternică şi sănătoasă, atât cu mama cât şi cu tatăl lor', astfel încât i s-a cerut să nu îngrădească contactul actorului cu fiii săi. Judecătorul a redactat într-un raport noile reguli ale vizitei parentale, în perioada lunilor de vară, în care se arată că Brad Pitt va putea suna sau trimite mesaje copiilor săi, fără ca acestea să fie îngrădite sau interzise de mama lor. În raport se detaliază un program în care se arată clar că Brad îşi va putea vedea copiii la Londra timp de zece zile în luna iunie şi va putea petrece cu ei patru ore pe zi.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel