Andronescu, demitere Dragnea. Liviu Pop: Din ce motiv nu trebuie schimbat președintele PSD

Liviu Pop
Liviu Pop

Ecaterina Andronescu a transmis o scrisoare deschisă membrilor PSD prin care cere retragerea președintelui PSD, Liviu Dragnea. Fostul ministru al Educației și actual senator PSD, Liviu Pop este de părere că atât Liviu Dragnea cât și Premierul Viorica Dăncilă nu trebuie schimbați pentru că românii au votat programul de guvernare, nu persoanele.

Liviu Pop o contrazice pe Ecaterina Andronescu și susține că președintele PSD, Liviu Dragnea, nu trebuie schimbat de la conducerea partidului.

Nu trebuie schimbat nici domnul președinte Dragnea, nici doamna premier Dăncilă dintr-un singur motiv: programul de guvernare a fost votat de către români în decembrie 2016 și nu contează nici numele premierului, nici numele ministrului Educației, de exemplu. În implementarea acestui program de guvernare sunt niște pași bine stabiliți pe care fiecare membru al cabinetului trebuie să îl urmeze.

Nu am de unde să vă spun de ce doamna Andronescu a ieșit cu această scrisoare deschisă. Eu sunt pe principiul că toate problemele interne se discută în interiorul partidului, nu în exteriorul partidului. Iar din perspectiva Guvernului, românii care ne-au votat în decembrie 2016 au votat un program de guvernare prin care să trăiască mai bine în această țară. Din această perspectivă nu avem de ce să discutăm despre demitirea premierului sau a miniștrilor decât dacă la evaluarea pe care o va face executivul nu se va reflecta în totalitate programul de guvernare., a spus senatorul PSD, Liviu Pop, la România TV.

Vezi și: Ecaterina Andronescu: S.O.S. PSD. Președintele partidului să se retragă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel