Anchetă Caracal. Ce mărturisește Gheorghe Dincă. Elementul comun Alexandra - Luiza

Gheorghe Dincă, după ce inițial nu și-a recunoscut faptele, și-a amintit brusc cum le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, cu detalii, după o discuție cu un polițist. 

Pe lângă declarațiile lui Gheorghe Dincă, în spațiul public, cel puțin, singurul lucru cert din anchetă este apelul Alexandrei la 112. 

Primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă a acordat un interviu pentru Mediafax în care a spus cum i-a revenit memoria lui Gheorghe Dincă, după o discuție în foișor cu un polițist. Nu doar că și-a amintit, ci a povestit totul cu detalii. 

În ambele cazuri, Gheorghe Dincă spune că le-a lovit pe fete - Luiza și Alexandra, dar și că le-a resuscitat: 

Cazul Luizei Melencu, declarația avocatului: ”După ce a constatat că a decedat, a intrat în panică, a conștientizat că s-a întâmplat ceva foarte grav și o oră, mai bine, a fost foarte agitat. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare, dar care nu au reușit. Apoi a luat decizia de a abandona cadavrul”. 

Cazul Alexandrei Măceșanu, declarația avocatului: ”A fost în Caracal la piață și la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care dânsul s-a înfuriat și a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat și, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea și, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reușit și a constatat decesul și a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore”. 

Prin urmare, potrivit declarațiilor primului avocat, Gheorghe Dincă nu doar că afirmă că le-a lovit pe fete cauzându-le moarte, deci fără intenție, dar a și încercat să le salveze, prin resurcitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel