Anastasiia Fedorenko, asistenta sexy a unui eurparlamentar român

Anastasiia Fedorenko este una dintre cele mai sexy asistente din Parlamentul European, fiind angajată la cabinetul europarlamentarului PSD, Claudiu Ciprian Tănăsescu.

Potrivit atitudineaonline.ro, Anastasiia Fedorenko are 27 de ani şi lucrează în Parlamentul European pentru România, fiind una din asistentele acreditate la Bruxelles ale europarlamentarului PSD Claudiu Ciprian Tănăsescu.

Anastasiia Fedorenko este o dansatoare profesionistă din Ucraina, măritată cu un român, proprietara unei şcoli de dans la Bruxelles.

Anastasiia Fedorenkor nu vorbeşte limba română, în schimb, potrivit CV-ului ei, stăpânește rusa şi engleza.

Anastasiia Fedorenkor are diplomă de coregraf la Universitatea Culturală din Kiev, completată de un master la Universitate de Stat Kherson. Din 2005 predă baletul, numeroase alte stiluri de dans şi fitness, activând, de-a lungul timpului, ca fotomodel şi principală balerină în trupe din Ucraina şi pe vase de croazieră.

În anul 2012 și-a deschis propria școală la Bruxelles, unde a fost cooptată și în echipa politică a europarlamentarului Tănăsescu. 

Cine este șeful ei, Claudiu Ciprian Tănăsescu

Claudiu Ciprian Tănăsescu este fiul fostului deputat peremist Dan Claudiu Tănăsescu.

Potrivit site-ului oficial al parlamentului european, Claudiu Tănăsescu este membru în Comisia pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară și delegația pentru relațiile cu Canada.

De asemenea, el este membru supleant în comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale și în delegația pentru relațiile cu Australia și Noua Zeelandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel