Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  "Am verificat numărul, era al lui, dar telefonul era în mormânt." Experienţe paranormale după moarte

Cu toţii ne întrebăm dacă există viaţă după moarte şi vrem să credem acest lucru, astfel, ne scade anxietatea faţă de moarte şi putem găsi un sens în ea, suferim mai puţin după cei pierduţi, sperând că într-o zi ne vom revedea cu ei. Moartea începe să nu ne mai pară atât de nedreaptă şi crudă, ci o experienţă firească prin care ne întoarcem acasă, adică de unde am plecat, la viaţa noastră spirituală. 

Există multe fenomene paranormale raportate, printre care experiențele în afara corpului, experiențele apropiate de moarte, apariţia fantomelor, persoanele care au capacitatea de a vorbi cu morții și amintirile vieților trecute. Aceste fenomene, dacă sunt într-adevăr ceea ce par a fi, ar oferi un motiv serios de a crede că vom supraviețui morții. Sunt, însă, aceste fenomene cu adevărat reale? Din păcate, nu există dovezi ştiinţifice care să susţină realitatea vieții după moarte.

Astăzi vom discuta despre experienţele paranormale pe care le putem trăi după ce a decedat o persoană apropiată


Experiența durerii poate fi atât de tulburătoare, încât mulţi oameni, care au pierdut pe cineva drag, au impresia că au înnebunit. Persoanele rănite sunt bombardate cu gânduri, experiențe și emoții neobişnuite. În general, toate aceste experiențe nu sunt în afara normalității, însă unele persoane simt că şi-au pierdut minţile.

"Odată, m-am trezit că-l văd. Era lângă pat şi nu vorbea, mă privea doar."


Există mai multe tipuri de experiențe spirituale, care apar atunci când cineva este contactat direct de un membru al familiei/prieten decedat:

1. Sesizarea unei prezențe: senzația fizică că cel iubit este aproape. Această experienţă este cea mai frecventă.

2. Auzul unei voci: persoana aude vocea celui iubit ca și cum ar fi fost în cameră.

3. Senzaţia că este atins: persoana simte că cel decedat a atins-o, că a luat-o de mână etc.

4. Mirosul unui parfum: persoana simte un parfum asociat cu decedatul.

5. Experiențe vizuale: persoana îl vede pe cel decedat. Cel mai comun loc de apariție este lângă pat, noaptea.

Oricare dintre experienţele de mai sus sau toate pot apărea în timpul stărilor modificate ale conștiinței, cum ar fi adormirea, trezirea din somn, rugăciunea sau meditația. Acestea sunt considerate a fi diferite de visele obișnuite, în sensul că sunt raportate a fi mai intense și mai reale decât visele obișnuite.

6. Experienţele din afara corpului: Acestea presupun contactul fără corp cu decedatul, care este descris ca o vizită cu cei plecați în noul lor mediu.

7. Fenomene fizice: Acestea pot include luminile care se deplasează, obiectele care cad dintr-un raft, aparatele care se aprind sau obiectele care se mișcă.

8. Apeluri telefonice: Se spune că acestea se numără printre semnele cele mai frecvente. Apelurile pot apărea în timp ce persoana este trează sau adormită.

9. Semne: Oamenii adesea caută semne că omul iubit este încă cu ei. Aceste semne pot lua mai multe forme, cum ar fi pene, monede, fluturi, flori etc.

Cei care raportează aceste experiențe, în general, nu suferă de o boală mintală. Oricât de frecvente sunt aceste evenimente, oamenii sunt încă reticenți în a vorbi despre ele din teamă că alții vor crede că și-au pierdut mințile. De multe ori poate dura ani și presupune mult curaj pentru ca cineva să se deschidă şi să spună altora despre aceste experiențe.

"Moartea nu ne poate despărţi, e doar o iluzie."


Aceste experienţe sunt foarte importante pentru cei îndureraţi deoarece le alină suferinţa şi le oferă speranţă, ei au nevoie să creadă că moartea nu este un final, ci doar un alt început, că se vor regăsi cu cei pierduţi. Experiențele paranormale reprezintă o legătură permanentă cu cei dragi pentru cei care şi-au pierdut o persoană apropiată şi îi pot sprijini în cele mai întunecate vremuri, acestea sugerează celor care trăiesc că moartea nu este definitivă şi micșorează teama de a muri pentru cei rămași în urmă. De multe ori, cei care au aceste experiențe dezvoltă un interes crescut pentru spiritualitate şi încep să exploreze problemele existențiale despre Dumnezeu și Univers. Indiferent de sursa acestor experiențe, impactul pozitiv rămâne același. Mulţi oameni le descriu ca fiind vindecătoare. Ele servesc ca o sursă de confort, consolare, putere și pot juca, de asemenea, un rol important în reducerea durerii.

Vă prezentăm mărturia emoţionantă a unei persoane care şi-a pierdut partenerul de viaţă:

De când a murit soţul meu, am simţit că a rămas lângă mine. Nu ştiu cum să explic, dar îl simt. Mi-e greu să vorbesc despre asta. Nu prea vorbesc, oamenii nu cred în aşa ceva şi m-ar considera nebună. După ce a murit, la doua săptămâni, mă trezeam noaptea că îl simt lângă mine, nu era vis, îi simţeam prezenţa fizic, îl simţeam privindu-mă şi îi miroseam parfumul. Odată, m-am trezit că-l văd. Era lângă pat, nu vorbea, mă privea doar, l-am văzut cu ochii mei. N-am apucat să-i spun nimic, că a şi dispărut. A fost atât de ciudat, nu mai ştiam dacă e realitate sau vis. De câteva ori, chiar m-am trezit din somn cu telefonul sunând. Şi m-am speriat. Pe ecran scria clar numele lui. Mă sunase. Dar niciodată nu apucam să-i şi răspund. Cum mă trezeam, cum înceta să sune şi apărea doar apelul pierdut. Am crezut că mi-am pierdut minţile, am fost şi la psihiatrie, nu m-au găsit cu nimic, eram perfect sănătoasă, doar că treceam printr-o traumă. Apoi, am crezut că cineva îmi face glume, am verificat de atâtea ori numărul, era al lui, iar telefonul lui era în mormânt. Dacă îl sunam, era închis. Cum se explică aşa ceva? Mi-a zis de multe ori în vis ce să fac, ce se va întâmpla. Şi chiar s-a întâmplat aşa. Mie mi-e clar că e cu mine mereu şi că îmi tot dă semne, să ştiu că încă există, chiar dacă nu pe pământ. Moartea nu ne poate despărţi, e doar o iluzie.” I.Z. 51 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel