Alexandru Cumpănaşu, apel către Diaspora: Nu vă costă nimic. Dacă aveţi bănuieli, vă rog să îmi scrieţi

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal, a lansat, în miez de noapte, un apel către Diaspora.

"#112vreausatraiesc. APEL CĂTRE DIASPORA: Dragi prieteni, nu am somn cu gândul la chinurile îngrozitoare prin care a trecut şi poate trece Alexandra. La nemernicia unui STAT impotent şi complice, la miile de informaţii pe care le-am primit de la dumneavoastră şi care mă răscolesc cu fiecare caz şi fiecare poveste tragică. Cum am ajuns atât de inumani? De indolenţi? De ANIMALE? Pt ce se mai duc la serviciu unii funcţionari?!

Vă rog încă o dată, dacă aveţi rude sau prieteni plecaţi afară daţi-le vă rog un telefon. Verificaţi că sunt bine. Nu vă costă nimic. Şi dacă aveţi vreo bănuială vă rog să îmi scrieţi... diaspora a fost mereu batjocorită, folosită şi uitată. Uitând că DIASPORA suntem NOI cei de acasă: părinţii, fraţii, rudele, prietenii noştri goniţi din ţara lor de o şleahtă de politicieni incompetenţi şi nepăsători", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel