Alexandru Cumpănaşu, ameninţări în contextul tragediei Caracal: Viaţa mea a devenit un coşmar. Nu am încredere în instituţii

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu a vorbit despre ameninţările pe care el şi familia sa le-au primit pentru implicarea în tragedia de la Caracal, dar şi despre refuzul de a fi protejat de instituţii în care nu mai are încredere. 

"#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, pt că mai mulţi colegi m-au întrebat, vă informez că am solicitat MAI asigurarea protecţiei mele şi a familiei în această perioadă. Lupta cu clanurile mafiote din stat şi din afara lui i-a făcut pe unii s-o ia razna şi să mă ameninţe pe mine şi familia mea cu moartea dar şi alte forme de ameninţare. Am urmat calea legala şi am informat Parchetul General şi MAI. Care au dispus măsurile pe care le-au considerat necesare în funcţie de informaţiile predate dar şi cele pe care aceştia le deţin.

S-a încercat iniţial propunerea ca Poliţia să facă acest lucru însă am refuzat categoric pt că efectiv nu mai am încredere în această instituţie. Motiv pt care s-a recurs la jandarmerie. Viaţa mea a devenit un coşmar pe care nu îl doresc nimănui: dispare intimitatea, apare teama şi nu mai ai viaţa ta. Sper ca această bătălie să o câştig cât mai repede pt a mă putea întoarce la viaţa mea obişnuită şi liniştită de dinainte şi să nu mă gândesc în permanenţă la securitatea copiilor mei. Nu este plăcut să te uiti peste umăr însă bătălia cu clanurile mafiote nu este o bătălie cu o mănăstire de maici. #OROMANIEFARACLANURI", a scris Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel