Alexandru Cumpănaşu, acuze dure în contextul Caracal: Statul român nu mai există. Îmi vine să plâng de nervi!

Alexandru Cumpănaşu a lansat acuzaţii dure după ce audienţa la Avocatul Poporului a rămas fără vreo luare de poziţie şi a anunţat că statul nu mai există. 

"#112vreausatraiesc. M-am dus cu SPERANŢĂ în audienţă la Avocatul Poporului, adică avocatul NOSTRU al tuturor, cerând măsuri clare faţă de modul în care instituţiile publice şi-au bătut joc de viaţa unui copil precum Alexandra. Ce am aflat astăzi, după 2 săptămâni de la audienţă? NIMIC. PENIBIL. JENANT. Nici o măsură luată sau propusă, nici o enigmă dezlegată, NIMIC. Nişte BANALITĂŢI pe care le puteam afla eu pe legea 544.

Această instituţie ar trebui să funcţioneze pentru a ne apăra pe noi cetăţenii de abuzurile statului. Îmi vine să plâng de nervi!!! STATUL ROMÂN NU MAI EXISTĂ. Este format dintr-o gaşcă de profitori pe care-i doare în cot de NOI. SĂ VĂ FIE RUŞINE PT NIMICUL FĂCUT PT 2 CETĂŢENI AI ROMÂNIEI: ALEXANDRA MĂCEŞANU ŞI LUIZA MELENCU! Am înţeles doar că pe la anul veţi face ceva... nici voi nu ştiţi ce ????#OROMANIEFARACLANURI#OROMANIEFARAMAFIE#MORCUVOIDEGAT", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel