Alexandru Cumpănaşu: Tânără răpită şi violată în Caracal. Mi-a spus astăzi tot. Nu-l voi lăsa pe agresor până nu va înfunda puşcăria

Mihai Ciobanu / 01 sep 2019 / 22:15 Salveaza PDF Comentarii
CUMPĂNAȘU
Descriere foto: CUMPĂNAȘU

Alexandru Cumpănaşu a declarat, duminică seara, la România TV că astăzi, la întâlnirea pe care a avut-o cu oamenii în Caracal, o tânără i-a povestit că şi ea a fost răpită şi violată, însă nu a depus plângere de frică.

"M-am întâlnit cu o domnişoară - n-o să-i dau numele - care mi-a spus că a păţit acelaşi lucru: a fost răpită, a fost sechestrată, a fost violată şi până la urmă i s-a dat drumul. Şi de frică nu a depus plângere", a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Întrebat dacă cel care a răpit-o şi a sechestrat-o pe tânăra respectivă este în continuare liber, Alexandru Cumpănaşu a declarat: "Da, e liber ca pasărea cerului. Pentru că i-a fost frică acestei femei, că ştie cu cine are de-a face. Ştie ce înseamnă Poliţia Caracal, ştie ce înseamnă procuratura de aici, legăturile de afaceri cu respectivul pe care eu, vă spun de acum, nu-l voi lăsa până când nu va înfunda puşcăria pentru ce i-a făcut acestei domnişoare", a declarat Alexandru Cumpănaşu. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28