Alex Coita: Se fac experimente pe timpul, banii și viața noastră! VIDEO

Alex Coita / Foto Facebook
Alex Coita / Foto Facebook

Alex Coita a transmis că merge cu Platforma Social Liberală (PSL) „până la capăt”.

„Aici este partidul meu și cu el voi merge până la capăt. Îmi pare rău (...) că în PNL nu s-a putut găsi o formulă guvernamentală mai competentă, mai experimentată. Am impresia că se fac experimente pe timpul, banii și viața noastră! Avem un Guvern care efectiv orbecăie. Nu știe ce are de făcut, suntem la grădiniță. Nu avem timp să pierdem șase luni, un an din viețile noastre, ca să învețe să facă bastonașe. Ei nu știu că liftiera nu este angajată la minister, ci e angajată de o firmă care un contract?! Ei nu știu că într-o economie de piață contractele se respectă?!", a spus Alex Coita în turul „România 10 în 10”, care se apropie de final. 

Totodată, a făcut și un anunț important. „Trecem la etapa următoare a construcției. De acum până la alegeri vom avea permanent noutăți pentru voi. Ne-am propus să schimbăm felul în care se face politică în România și vom reuși asta, vă promit!”, a scris, pe Facebook, Alex Coita. 

Amintim că Ilan Laufer și Alex Coita au lansat Platforma Social Liberală, dar şi proiectul de ţară „România 10 în 10", cu zece măsuri ce vor fi luate în următorii zece ani pentru ca România să ajungă în primele zece economii europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel