ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Eugen Teodorovici, despre OMUL "pe care oamenii îl doresc"

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a vorbit, marți seară, la TVR1, despre Congresul PSD și alegerile prezidențiale din anul 2019.

Întrebat dacă candidează pentru o funcție la Congresul PSD din weekend, a răspuns simplu "nu". Discuția s-a îndreptat spre candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019. "Mai este timp", a spus Eugen Teodorovici. "Probabil, în următoarea perioadă, la nivelul conducerii partidului, se va lua decizia în acest sens. Se va anunța foarte clar, dar timp mai este", a punctat ministrul.

Profilul candidatului la alegerile prezidențiale

De asemenea, întrebat cum ar trebui să arate profilul candidatului la alegerile prezidențiale, a oferit următorul răspuns: "Simplu: să fie acel om pe care oamenii îl doresc". Ulterior, întrebat dacă Liviu Dragnea este acel om, a spus "decide partidul, nu decid eu".

[citeste si]

"Trebuie să știi exact ce doresc românii"

"Discuțiile se vor purta, se vor argumenta de o parte și de alta. (...) Trebuie să știi exact ce doresc românii, ca și profil, că face ceea ce românii așteaptă de la un președinte al tuturor românilor. Pentru mine, lucrurile sunt simple. Mai este timp și lucrurile se vor așeza ușor-ușor, și la nivel de partid", a declarat Eugen Teodorovici, marți seară, în cadrul emisiunii România9, moderată de jurnalistul Ionuț Cristache la TVR1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel