Adrian Țuțuianu - Marian Neacșu, excluși din PSD. Chirieac: Se sacrifică două personalități importante. Ce va face Firea

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși din PSD. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia Comitetului Executiv Național al partidului.

Este o decizie de partid. Se sacrifică două personalități importante pentru unitatea partidului. Era de așteptat acest lucru. Cum era cu zvonurile conform cărora o singură excludere dacă ar fi fost în partid, toți puciștii, toți semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea, vor demisiona? Nu s-a întâmplat lucrul acesta și se dovedește că Liviu Dragnea a ținut să refacă unitatea partidului, iar votul pentru excludere este covârșitor., a declarat Bogdan Chirieac în cadrul jurnalului de știri de la ora 17.00, la România TV.

Ce crede că se va întâmpla în continuare în PSD

În același timp, deși consideră că momentan se vor calma lucrurile în interiorul partidului, Bogdan Chirieac este de părere că Gabriela Firea va încerca să atace din nou PSD-ul cu prima ocazie pe care o va avea, indiferent că este de natură politică sau juridică.

”Deocamdată se vor liniști apele. În opinia mea, doamna Firea însă are și resursele și determinarea pentru ca la următoarea oportunitate care nu trebuie să fie neapărat politică, poate și juridică, să încerce din nou să atace. Nu știu dacă va mai avea în spatele dânsei numărul important de lideri politici de până acum.”, a adăugat Chirieac.

Reamintim că Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși din PSD cu 53 de voturi pentru excludere și 9 împotrivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel