Adi Minune, invidios pe maneaua Loredanei Groza din care a fost exclus: S-ar putea să nu mai ai timp să te împaci

foto: XNS
foto: XNS

Adrian Minune a reacționat după ce a fost exclus din maneaua Loredanei Groza. 

Val de revoltă după piesa Loredanei cu "regii" manelelor. Fanii, mesaje acide: Urât mai îmbătrânești! O mizerie! Așa disperată ai ajuns?

Loredana Groza și ”regii” manelelor au reușit o premieră în muzica românească. Piesa ”Fericire” a doborât recordurile la nivel mondial. Piesa a ajuns pe locul 8 în topul mondial. 

Adrian Minune nu s-a calificat pe lista "regilor" pe care Loredana i-a vrut în piesă, așa că atunci când a fost întrebat ce părere are despre noua piesă a artistei, replica lui a fost pe măsură. 

"Nu știu! Nu am urmărit! Nu știu despre ce videoclip e vorba. Eu nu lipsesc, eu apar și asta înseamnă că sunt, că exist!

Loredana e sora mea, e prietena mea, dar nu am văzut", a spus Adrian Minune, la Xtra Night Show.

După ce Dan Capatos i-a spus cine sunt cei 10 maneliștii care au cântat cu Loredana, adică Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și Costi Ioniță, Adi Minune a părut ușor supărat. 

"Cam toți adică!", a subliniat Dan Capatos. 

"Asta înseamnă că eu sunt ales și că trebuie să-mi fac treaba de unul singur! Pe mine nu mă deranjează absolut nimic, sunt prieten cu toată lumea. Cei care nu vorbesc cu mine eu vorbesc cu ei, pentru că dacă te cerți cu cineva e urât. Trăim într-o lume în care dacă te cerți cu cineva s-ar putea să nu mai ai timp să te împaci", a completat Adi Minune. 

Loredana Groza, debut scandalos în manele. Elena Cristian, gluma momentului

Maneaua Loredanei Groza, desființată de Dani Mocanu, fostul "rege" al manelelor. De ce s-a lăsat de muzică, de dragul religiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel