Maneaua Loredanei Groza, desființată de Dani Mocanu, fostul "rege" al manelelor. De ce s-a lăsat de muzică, de dragul religiei

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dani Mocanu a reacționat după maneaua Loredanei Groza. 

Loredana Groza, debut scandalos în manele. Elena Cristian, gluma momentului

Val de revoltă după piesa Loredanei cu "regii" manelelor. Fanii, mesaje acide: O mizerie! Așa disperată ai ajuns? Îmi vine să vomit

Loredana Groza a lansat piesa Fericire împreună cu 10 maneliști de top, printre care Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova. Versurile piesei Fericire sunt scrise de Costi Ioniță.

În doar 24 de ore, piesa a ajuns pe locul 8 la nivel mondial.

Dani Mocanu, reacție după maneaua Loredanei 

Dani Mocanu nu este adeptul acestor colaborări muzicale între mulți artiști, pe care îi judecă pentru că încearcă să rămână relevanți prin această metodă. Fostul manelist a postat un mesaj acid la adresa acestei colaborări. 

"11? Ferească Dumnezeu!", a scris artistul pe Instagram.

Pe fundal, Dani Mocanu a ales piesa "Legendă vie", fiind ultima piesă pe care a lansat-o înainte să renunțe la muzică.

Dani Mocanu s-a lăsat de muzică pentru religie

Dani Mocanu  a decis să pună stop carierei sale muzicale și a trendurilor pe Youtube și a vorbit despre motivul care a dus la această decizie.

"Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul. Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România.

Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns. Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu. Sunt legendă pentru România, o întreagă generație a crescut cu muzica mea, și sunt convins că măcar 10 persoane se vor pocăi și îl vor urma pe Dumnezeu.

Îmi pare rău din suflet că vă las și că îl urmez pe Dumnezeu, pentru că, sincer să fiu, cui nu îi place puterea, succesul? Cui? Dar, din păcate, tot ce avem pe Pământ este trecător și este doar o minciună", a explicat Dani Mocanu, citează wowbiz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel