Eugen Nicolicea a dezvăluit strategia UNPR la moțiunea de cenzură a PNL

Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, deputatul UNPR Eugen Nicolicea, a explicat joi seara ce vor face colegii săi din Legislativ la votul pentru moțiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta.

Eugen Nicolicea a spus că senatorii și deputații UNPR nu vor vota deloc moțiunea de cenzură a PNL. Astfel, parlamentarii conduși de Gabriel Oprea nu vor putea fi acuzați de trădare, a argumentat ministrul strategia UNPR.

Întrebat dacă cei 57 de parlamentari ai UNPR vor vota sau nu moțiunea, Eugen Nicolicea a răspuns, în emisiunea "Jocuri de putere", de la Realitatea TV: "Noi suntem consecvenți cu ceea ce am spus. Președintele nostru (n.r. - Gabriel Oprea) a confirmat din nou - a nu știu câta oară, pentru că mereu se tot vorbește despre opțiunile UNPR-ului - niciodată nu votăm o moțiune împotriva propriului Guvern. Niciodată nu ne trădăm aliații. Pentru a fi lucrul cât mai evident, nu vom vota deloc. Astfel, este evident că nu votăm pentru moțiune.

Noi suntem consecvenți, și acest lucru l-am făcut dintotdeauna. Aș putea spune că eu sunt capul răutăților, pentru că am susținut următorul principiu: nu votezi, nu greșești. Dar ceea ce este important, nu poți să fii acuzat că ai trădat. (...) N-am trădat niciodată. Dovada este că niciodată nu am votat vreo moțiune de cenzură. Nu poți să votezi dacă nu te duci să bagi bila în urmă".

Vezi și: Cătălin Predoiu, mesaj pentru Gabriel Oprea înainte de moțiunea de cenzură a PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel