REDUCERI eMAG. Iată lista produselor

Ziua eMAG are mari reduceri, cu prețuri de sărbătoare, la aniversarea a 16 ani. 

EMAG anunță reduceri la aniversarea de 16 ani. Doritorii își pot achiziționa televizoare și frigidere la prețuri de sărbătoare.

Iată lista produselor care beneficiază de reduceri:

1. Televizor LED Smart Samsung: 100 cm, Ultra HD, plus cadou solutie de curatare cu microfibra. Un televizor elegant, cu rezolutie foarte mare (de patru ori mai mare decat a unui tv HD). Culorile vii si luminozitatea mai realista dau o experienta unica. 

2. Televizor LED Game tv LG: 108 cm, Full HD, cu cadou Gamepad LG compatibil Game tv LG. Un televizor excelent pentru familii cu copii, datorita jocurilor integrate, direct pe ecranul mare al televizorului. Rezolutia Upscaler de la LG si sunetul perfect, fac din acest televizor un produs de buna calitate. 

3. Televizor LED Smart Andriod Philips: 108 cm, 4 K Ultra HD, cu cadou inclus o tastatura wireless Logitech, touchpad, USB. Androidul pe televizor permite navigarea si lansarea aplicatiilor in mod super rapid si distractiv. Ai spatiu de 16 GB memorie extensibila pentru instalarea aplicatiilor preferate. 

4. Televizor Smart Andriod Star-Light: 81 cm, HD. Un televizor perfect pentru camera copiilor, conectare la retea fara cabluri, se acceseaza routerul si atat. Noile tehnologii face conectarea la orice sursa de semnal mult mai usor. 

5. Televizor Smart LED Sony Brătianu: 108 cm, 4K Ultra HD. Acest tip de televizoare 4K HDR de la Sony sunt perfecte pentru consolele PlayStation, pentru o experienta de joc unica, cu texture si culori foarte vii. in

6. Televizor Smart Philips: 126 cm, 4K Ultra HD. Aplicatiile online Smart tv permite vizionarea programelor recuperate de pe canalele preferate. High Dynamic Range Plus este un nou standard video, care reda o gama mult mai mare de culori vii si detalii super atractive. Imaginile perfecte oferite de acest televizor, fac sa fie un produs de calitate superioara, ce merita toata atentia. 

7. Televizor LED Star-Light: 107 cm, Full HD. Un televizor ultra-slim cu ecran HD, potrivit in orice parte a casei, fara a mai conecta receiver TV, se poate introduce cardul direct in televizor. Instalare usoara si rapida, poate fi mutat oricand in orice incapere. 

8. Televizor LED Smart Sharp:81 cm, HD. Un televizor Smart simplu si elegant, care permite conectarea la console de jocuri, iar portul USB ofera ocazia de a va bucura de muzica si filmele preferate la calitate exceptionala a imaginii. 

9. Televizor LED Vortex, HD: 100 cm cu transport gratuit. Un televizor pentru toate nevoile, ce ofera conectarea la o gama larga de dispozitive portabile pentur a urmari filmele preferate sau pentru jocuri. Calitatea imaginii este superioara, toate comenzile putand fi mutate pe o singura telecomanda, manevrandu-se mult mai usor. 

10. Televizor Smart LED, SmartTech: 125 cm, Full HD, Android. Un televizor perfect pentru orice casa, cu ecran plat, rezolutie 1920 x 1080, cu 3 porturi HDMI. 

Marile reduceri se aplica si produselor din gama electrocasnice, precum frigiderele. Iata 10 frigidere reduse de ziua eMAG. Nu uitati, daca vreti sa renuntati la frigiderul vechi, primiti cadou un card eMAG in valoare de 150 de lei.

1. Frigider cu doua usi Arctic: 223 l, clasa A+, perfect pentru familii cu 2-3 membri, este silentios si are un consum mic, chiar daca este din clasa A+. Are aspect placut, design simplu si compartimentare practica. Deschiderea usilor se poate muta, in cazul in care se schimba amplasamentul frigiderului in casa. Frigider cu doua usi Beko, 446 l, NeoFrost, compartiment everfresh, clasa A+. Un produs care se preteaza bine pentru familii numeroase, prezinta raport calitate-pret foarte bun si care pastreaza mult timp calitatea mancarurilor, dar si a fructelor si legumelor. 

2. Frigider cu doua usi Heineken: 215 l, 5 ani garantie, clasa A+, care vine cu cadou un prosop verde de baie. Este un frigider incapator, silentios si la un pret exceptional, pentru toate buzunarele. Este rezistent, raceste rapid si foarte bine, in plus, consumul este mic pentru clasa din care face parte. Pe scurt, un frigider ce merita toata atentia. 

3. Frigider Electrolux: 265 l, clasa A+, cu un design simplu si placut, potrivit pentru orice gusturi. Are suficient spatiu si pentru o familie mai mare, este silentios si poate fi amplasat cu usurinta in casa, datorita dimensiunilor decente. 

4. Frigider cu doua usi Când: 204 l, clasa A+, cu garantie 5 ani. Raportul calitate pre teste unul foarte bun, mai ales pentru ca acest frigider este silentios, simplu si se potriveste oriunde. Compartimentare inteligenta, usor de amplasat si de calitate. 

5. Frigider Samsung: 240 l, 5 rafturi, clasa A+, cu 3 ani garantie. Un frigider ce raceste foarte bine, care este destul de incapator si este incredibil de usor de intretinut, datorita rafturilor usor de detasat si de pus la loc. Are un consum mic, are dezghetare automata, consumul este mic pentru clasa lui, iar raportul calitate pret este unul foarte bun. 

6. Frigider cu doua usit Pyramis: 478 l, clasa A+, Full NoFrost, usi inox, dispersor apa, cu livrare gratuita. Acest frigider este perfect in casele mari, are sistem de racire multi flow, sertar legume Big Box cu control al umiditatii si sistem dezghetare NoFrost. Profita acum de marile reduceri de ziua eMAG pentru a achizitiona un produs impecabil. 

7. Frigider cu doua usi LG: 438 l, clasa A++, display LED, NoFrost, compressor linear, smart diagnosis, wifi, racire prin usa. Perfect pentru familiile numeroase, acest frigider vandut de eMAG este de calitate superioara, finisaje deosebite, foarte incapator si siletios, cu roti pentru o manevrare mult mai usoara. Profita de marile reduceri de azi si achizitioneaza un produs ireprosabil ca functionabilitate si design. 

8. Frigider cu doua usi Samsung: 384 l, NoFrost, clasa A+. Un frigider incapator, eficient in cee ace priveste racirea, consum de energie mic, design elegant. Pentru cine isi doreste un frigider de calitate, durabil si rezistent, acest produs vandut de eMAG este o varianta buna. 

9. Frigider LDK: capacitate de 238 l, clasa A+. Pentru cine nu are un buget mare de alocat pentru achizitionarea unui frigider nou, acest produs este perfect. Silentios, incapator pentru 2 persoane, functioneaza excelent si este simplu ca design. 

Pentru mai multe detalii privind reducerile de la eMAG, vizitați eMAG.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel