Ziua Armatei Române. Victor Ponta: Mă gândesc câţi “patrihoţi” se vor înghesui la ceremoniile militare

Pe 25 octombrie este sărbătorită Ziua Armatei Române. Cu această ocazie, Victor Ponta a transmis un mesaj pe reţeaua de socializare Facebook.

"Cu ocazia Zilei Armatei Romane le urez tuturor militarilor si familiilor acestora sanatate si o viata cat mai buna!

Sunt mandru ca in toata perioada in care am exercitat functia de Prim Ministru am facut toate eforturile pentru siguranta, dotarea , salarizarea si recunoasterea meritelor si drepturilor militarilor romani (inclusiv prin adoptarea Legii Pensiilor Militare)!

Ma gandesc cati “patrihoti” si “patrihoate” se vor inghesui azi la ceremoniile militare dupa ce in vara acestui an strigau la televizor ca pensiile militare sunt prea mari si trebuie taiate / cati politruci care ( in schimbul unor poze ridicole facute prim restaurante si birouri la Washington) promit sa cumpere pe miliarde de dolari tot felul de echipamente de care militarii romani nu au nevoie / cati smecheri care in vizitele frecvente prin Israel numara contractele dubioase pentru “modernizari” in care se arunca banii Armatei romane catre buzunare la fel de groase ca si obrazul lor / cati demagogi “curajosi” care se fotografiaza cu avioanele F16 achizitionate in 2013 de Guvernul USL/ cati “crocodili” politici care vor plange pe umerii generalilor fara faca nimic pentru viata de zi cu zi a subofiterilor si ofiterilor de cariera!", este mesajul transmis de Victor Ponta.

[citeste si]

Ziua Armatei României va fi marcată miercuri prin ceremonii militare și religioase, depuneri de coroane la mormintele și monumentele dedicate eroilor, precum și prin manifestări culturale tematice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel