Xena, la 44 de ani - provocatoare și sexy cu sânii la vedere

Lucy Lawless, frumoasa brunetă care a jucat rolul Xenei în celebrul serial, a fost, în anii '90, una dintre cele mai sexy femei de pe planetă. La cei 44 de ani ai săi, actrița nu se dezminte și continuă să apară în ipostaze provocatoare.

În 1995 Lucy Lawless a primit rolul Xenei, prințesa razboinică, în filmul cu același nume. Serialul difuzat în întreaga lume a avut mare succes la public, iar actrița a cunoscut faima. Ea a fost numită una dintre cele mai sexy femei din lume și a fost protagonista multor pictoriale incendiare.

Serialul Xena s-a încheiat în 2001, însă actrița a continuat să joace și în alte producții. În 2009 ea a primit rolul Lucreției, în serialul „Spartacus”, care i-a adus mai multe premii.

Lucy Lawless s-a născut pe 29 martie 1968, în Auckland, Noua Zeelandă. La vârsta de 10 ani a început să joace în musical-uri. A studiat opera, vioara și muzica jazz, însă, în cele din urmă a ales actoria. S-a căsătorit la 19 ani și a avut o fetiță, însă a divorțat șase ani mai târziu. În 1998 ea s-a recăsătorit cu Robert Tapert, cu care are doi băieți, scrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel