Voropchievici: Calea pentru fiecare ZODIE în 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, calea pentru fiecare zodie în anul 2018.

Iată ce a spus Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC - Anul acesta, trebuie să decidă ce trebuie să facă cu viața lui, să găsească răspunsuri la întrebările mai vechi care l-au frământat și să se ocupe de dragoste pentru că sunt mereu pe fugă și se ocupă de muncă. Poți să faci schimbări fantastice, vei avea beneficii în tot ce înseamnă dragoste: o căsătorie, o prietenie, o uniune să se consființeasă într-un cadru și să faci o familie. Lecția de viață îi spune așa: hrănește-te cu gânduri mărețe pentru a ajunge la ele, pentru că lucrurile mărunte... nu merită trudă!

TAUR - După multe incertitudini din anii precedenți, în 2018, dragostea vine. Stimați tauri, veți avea surprize multe și plăcute! Deschideți-vă inima și fiți atenți că acestea vin de la cei dragi. Lecția de viață sună așa: dacă semeni o faptă, vei culege un obicei, dacă semeni un obicei, vei culege un caracter. Când semeni acel caracter, primești un destin, iar destinul este cel pe care tu vrei să-l construiești!

GEMENII - Trebuie să iasă din starea lor de confort pe care au avut-o, să-și asume unele riscuri, să aibă mai multă încredere în ei și să pășească spre fericire. Lecția de viață este: când nu găsești un final fericit, caută un nou început.

RACI - Să lase dragostea să intre în viața lor! Trebuie să se concentreze pe cei din jur și nu căuta himere. Lecția universului pentru raci: lasă-i pe cei din jur să te vadă așa cum ești cu adevărat!

LEU - Sfatul universului este fantastic: Privește în tine! Fă schimbări în așa încât tu să fii fericit! Sentimentele celor din jur le poți folosi pentru a-ți găsi perechea. Lecția universului: viața este astăzi! Trăiește clipa!

FECIOARĂ - Ia decizii, fă schimbări, ai încredere în tine, dar fă și câteva mici compromisuri care te pot ajuta să fii fericită! Lecția de viață este: descoperă lumea ta și abandonează-te total în trăirile tale interioare!

BALANȚĂ - Lasă iubirea să intre în viața ta în orice clipă! Alege ce este mai bun pentru tine din punct de vedere afectiv. Financiar... ai avut niște visuri. Anul acesta le poți fructifica. Este o ocazie unică. 

SCORPION - Construiește viața visurilor tale și fugi de tot ce îți este frică! Tot ce faci îți va aduce beneficii în anii următori! Vor urma ani de construcție. Lecția universului: tot ce decizi pune în aplicare pentru a obține rezultate! Nu amâna!

SĂGETĂTOR - Este sfătuit să aducă ceva nou, semnificativ în viața lor, dar nu trebuie să se grăbească! Analizează bine! Așteaptă momentul potrivit să acționezi! Lecția universului: nu căuta să câștigi toate luptele! Câștiga una și încearcă să fii cinstit cu tine.

CAPRICORN - Călătorește, acceptă noul, ieși din tiparul pe care l-ai stabilit! Încearcă să faci ceva extraordinar pentru tine. Fă o nebunie! Lecția este: oricând poți să fii fericit, depinde doar de tine!

VĂRSĂTOR - Faceți compromisuri, lucrați în echipe, fiți sinceri în dragoste. Acceptați provocările pentru că lecția este următoarea: scopul vieții tale este să experimentezi fericirea!

PEȘTI - Își pot schimba viața, în acest an, pentru totdeauna! Lecția este: fii prezent în orice faci pentru a te bucura de frumusețile vieții!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel