Vlad Cioplea, românul care a uimit lumea cu fotografiile sale are nevoie de ajutor

Vlad Cioplea, tânărul cu proiectul "100 Friends", cel care a fost înscris la Sony World Photography, vrea să plece în Tanzania pentru a-și duce pasiunea la alt nivel.

Unul dintre motivele pentru care Vlad Cioplea este atras de Tanzania este reprezentat de cele două triburi pe care are de gând să le viziteze, Massai şi Bushmen, dar şi de migraţia animalelor sălbatice, eveniment spectaculos care va avea loc în luna august.

Un proiect costisitor

Acest proiect este unul destul de costisitor, fiind vorba de 2500 de euro. Din acest motiv, fotograful a demarat o strângere de fonduri pe un site de specialitate. Banii vor acoperi costurile privind transportul, cazarea, anumite echipamente de rezervă de închiriat și taxele locale. În schimbul ajutorului fiecăruia dintre noi, Vlad Cioplea ne va face mândri că suntem români și ne promite fotografii spectaculoase. 

Un tânăr care și-a asociat numele cu fotografia

"Consider că fotografia este mai presus decât nişte poze făcute la nunţi şi botezuri. Pentru mine, fotografia înseamnă pasiune şi mai ales studiu. Acest mix stă la baza dorinţei mele de a ajunge în Tanzania. Este un loc unde voi învăţa o groază de lucruri. Simt că pot să fac mai multe pentru acest fascinant domeniu, fotografia", spune Vlad Cioplea.

100 friends, un proiect de suflet

"Unul dintre proiectele mele de suflet este de 100 Friends. Am fost foarte fericit când am văzut că proiectul a devenit viral pe Internet și unele publicații online au scris despre acest lucru. De asemenea, în acest an, una dintre fotografiile mele a fost aleasă în Sony World Photography", a mai zis Vlad Cioplea.

(w670)

Dacă vreți să-l ajutați pe Vlad Cioplea să-și vadă visul cu ochii și cu aparatul de fotografiat o puteți face accesând acest link. De asemenea, vă invităm să citiți un interviu pe care Vlad Cioplea l-a acordat pentru DC News.

(w670)

Sursa foto: Facebook Vlad Cioplea

CITEȘTE ȘI: Vlad Cioplea, fotografie. Imaginea care face înconjurul lumii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel