VLAD CIOPLEA, interviu despre proiectul "100 Friends". Poveștile unor oameni de succes surprinse în imagini-FOTO

100 Friends este printre cele mai frumoase proiecte foto realizate în ultima vreme. Vinovat este Vlad Cioplea, un fotograf extrem de talentat care reușește să transmită povești de viață la un click distanță. În galeria foto realizată de Vlad Cioplea sunt prezenți: Daniel Butnariu, Arpad Cseh, Filip Rsitovski și lista continuă.

"Pentru că am prieteni "marfă", cu pasiuni, hobby-uri și meserii interesante. Cred că toți am simțit la un moment dat cum rețelele de socializare mai degrabă ne înstrăinează. Așa că, mi-am propus să îi văd pe fiecare, în realitate, făcând ceea ce le place mai mult, și să imortalizez un moment din viața lor, nu doar pentru mine, dar și pentru ei. Și lista continuă", spune Vlad Cioplea despre proiectul "100 Friends".

Într-un interviu acordat DC News, Vlad Cioplea a spus mai multe lucruri interesante despre cel mai frumos proiect foto realizat în 2014.

Vlad Cioplea ne-a povestit cum i-a venit ideea să demareze proiectul "100 Friends": "Pasiunea mea pentru fotografie a existat dintotdeauna. Am copilărit în Buftea, acolo unde ai mei, cu mic cu mare, părinți, bunici, mătuși, unchi lucrau la Studiourile Cinematografice. Deci, cumva am fost înconjurat de aparate foto, film, peliculă etc. de mic. Aproximativ acum doi ani m-am hotărât că pasiune pentru fotografie să devină și o sursă de venit.

În prezent lucrez ca Freelancer Still Photographer/Fotograf de platou în Cinematografi și Publicitate. Pentru că am prieteni frumoși, interesanți, pasionați, ideea 100 Friends mi-a venit într-o noapte, citind pe internet un articol despre australianul care s-a hotărât să își invite la cafea toți prietenii de pe facebook așa că m-am hotărât să fac o poza cu fiecare prieten. Proiectul nu se va opri la numărul 100 se poate transforma în 1000 Friends, de ce nu?".

(w670)     "Gabriela Bumb a fost printre primii in listă, am ales-o pentru că este foarte fotogenică (vezi părul roz care spune multe despre ea) plină de energie pozitivă, este persoană cu care m-am sfătuit și m-a ajutat mult", a mai zis Vlad Cioplea.

(w670)   "Pe scurt, proiectul 100 Friends este un proiect fotografic pentru prieteni, despre prieteni. Fiecare fotografie are povestea ei, povestea prietenului din ea. Mie îmi plac în egală măsură toate. Pe de-o parte îmi plac cele unde există un contrast între ocupația de zi cu zi a omului respectiv și pasiunea lui, spre exemplu Adrian Lungu - Inginer / Farmacist este pasionat de fotbal american, lucrează opt ore pe zi într-o farmacie și după programul de lucru stă câteva ore în sală și pe terenul de fotbal încercând să țină unită o echipă de fotbal american, un sport atipic pentru zona noastră.

(w670)Daniel Butnariu aka Balzac - Freelancer Camera Assistant, lucrez cu el de câțiva ani în zona producției de cinema și spoturi publicitare. A fost o surpriză pentru mine să aflu că este pasionat de scrable și că a ocupat locul 3 într-o etapă naționala de scrable", a adăugat Vlad Cioplea pentru DC News.

(w670)"Arpad Cseh Coach Manager la asociația Galadiator pe care a preluat-o după moartea tatălui său Szobi Cseh, campion național la box, puțină lume știe asta, de unde și succesul pozei lui.

(w670)

Pe de altă parte pasiunea se îmbină cu meseria în cazul Nadiei Cirlig, medic o persoană mai liniștită și devotata nu am întâlnit. Nu am avut până acum vreun prieten care să îmi refuze oferta. Proiectul 100 Friends este un proiect de suflet, este despre ei, cu ei și realizările lor, pasiunile lor. Toți sunt încântați ca sunt printre cei 100+ Friends.

(w670)

Cel mai haios a fost Filip Rsitovski - Actor care mi-a spus tare și răspicat "eu sunt actor, mă îmbrac în 1000 de costume pe an, pentru poza ta nu mă voi îmbrăca în nimic". Cu greu l-am convins să nu iasă gol pușcă la ora 14.00 pe Calea Victoriei (am și o poză de making of cu două doamne care s-au oprit să facă poza cu el in chiloți). Cum spuneam nu mă voi opri aici, lista continuă și poate în paralel voi începe un alt proiect care se va chema 100 Actors", a conchis fotograful.

SURSA FOTO: VLAD CIOPLEA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel