Vlad Cioplea, fotografie. Imaginea care face înconjurul lumii

VLAD CIOPLEA
VLAD CIOPLEA

Peste 700.000 de fotografii au fost înscrise la concursul Sony World Photography Award de la înfiinţarea competiţiei, în 2007, din 230 de ţări diferite. 

Fotografi amatori şi profesionişti concurează la patru categorii: profesional avansaţi, studenţi, tineri (secţiune pentru concurenţii cu vârsta sub 19 ani) şi categoria dedicată entuziaştilor.

Concursul Sony World Photography Award are sediul central la Londra, în Marea Britanie, iar câştigătorii vor avea şansa de a-şi vedea lucrările adunate într-o expoziţie care va fi deschisă la centrul cultural Somerset House.

Printre cele mai reușite 15 poze se numără și cea realizată de Vlad Cioplea, românul în vârstă de 29 de ani pentru care fotografia nu mai are niciun secret, notează presa internațională. Instantaneul a fost surprins la un miting aviatic.

Cine este Vlad Cioplea

Vlad Cioplea este un fotograf extrem de talentat care reușește să transmită povești de viață la un click distanță. Mulți îl știu după ce a pus bazele unui proiect de suflet: "100 Friends", poate unul dintre cele mai frumoase proiecte.

Într-un interviu acordat pentru DC News, Vlad Cioplea a vorbit despre această pasiune care i-a devenit un mod de viață.

CITEȘTE AICI INTERVIUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel