Viorica Dăncilă - mesaj după începerea campaniei de strângere de semnături

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, şi-a lansat campania de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale duminică, în comuna Racşa.

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de localnici cu pâine şi sare, dar şi cu un pahar din tradiţionala pălincă. După încheierea acțiunii, candidatul PSD la alegerile prezidențiale a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook:

Astăzi, la Racșa, am lansat campania de strângere de semnături și consultare “Alături de fiecare român”. Nu doar Capitala are oameni de seamă, ci fiecare colț al țării, fiecare comunitate, oameni care au nevoie să fie ascultați, respectați și sprijiniți de președintele lor.

Rămân întotdeauna aproape de români, oriunde s-ar afla în țară sau în afara granițelor. Programul meu prezidențial se va scrie în această perioadă cu și pentru oameni!

Vă chem alături de mine, să scriem împreună parcursul României pentru următorii 5 ani, unul al bunăstării, respectului și apropierii dintre români!”, este mesajul integral al premierului Viorica Dăncilă.

Candidata PSD la prezidenţiale a făcut o adevărată baie de mulţime, îmbrăţişându-se şi vorbind cu mai mulţi localnici, primind şi o eşarfă tradiţională, pe care şi-a pus-o la gât.

Citește și: PSD, start în campania de strângere de semnături. Viorica Dăncilă, baie de mulţime

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel