VIDEO VIRAL: Doi bărbați au alergat o bilă imensă. Ce se întâmpla acolo, de fapt

Foto ilustrativ de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ de Free-Photos de la Pixabay

Doi bărbați au fost filmați în timp ce alergau o bilă imensă. Imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Un clip surprins cu ocazia unui eveniment foarte popular din Asia a devenit viral pe Internet. Festivalul Lunii chinezești este atracția principală a toamnei în Vietnam, Coreea și China. 

Pentru pregătirea acestui festival sunt folosite întotdeauna decorațiuni speciale, inclusiv baloane uriașe ce au forma Lunii, scrie Metro. Da, ați ghicit! Bila imensă după care alergau cei doi bărbați era, de fapt, o decorațiune specială pentru festival. 

În timpul pregătirilor din acest an, un balon uriaș în formă de Lună a scăpat de sub control în provincia Henan, China, și a ajuns să se rostogolească pe stradă. Cei doi bărbați alergau cu bila imensă încercând să o prindă. 

Potrivit Metro, nu este prima dată când are loc un astfel de incident. În 2016, un astfel de balon a ajuns în mijlocul traficului, într-o altă provincie din China.

Alte clipuri virale:

Prezentatoare BBC, răsturnată de un câine când se afla în direct

Moment jenant pentru prezentatoarea BBC Carol Kirkwood, care a fost răsturnată în direct chiar de câinele-invitat pe care îl prezentase colegilor săi din studio. 

În timp ce prezenta prognoza meteo în direct pe BBC News, câinele călăuzitor şi cu chef de joacă, a tras-o cu forță pe prezentatoarea în vârstă de 59 de ani, răsturnând-o. Incidentul a provocat hohote de râs gazdelor emisiunii.

Timp de câteva secunde, în imagini apar doar picioarele femeii, care este întinsă la pământ. Din fericire, nu a fost rănită, potrivit Publika.

(Vezi VIDEO aici.)

Un câine Beagle și un leneș au legat o prietenie virală. Imaginile care au înduioșat internetul

Un leneș de la un centru de îngrijiri din Venezuela s-a împrietenit cu un câine Beagle. Imaginile înduioșătoare au devenit virale pe internet.

Câinele este blând cu leneșul, care pare că îl mângâie pe noul său prieten. Internauții au fost uimiți de apropierea dintre cele două animale atât de diferite. (Vezi imaginile AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel