Prezentatoare BBC, răsturnată de un câine când se afla în direct / VIDEO VIRAL

Prezentatoare BBC, răsturnată de un câine când se afla în direct 
 /   Sursă foto: Captură YouTube
Prezentatoare BBC, răsturnată de un câine când se afla în direct / Sursă foto: Captură YouTube

Carol Kirkwood, prezentatoare BBC, a avut parte de un moment jenant în timp ce vorbea în direct.

Moment jenant pentru prezentatoarea BBC Carol Kirkwood, care a fost răsturnată în direct chiar de câinele-invitat pe care îl prezentase colegilor săi din studio. 

În timp ce prezenta prognoza meteo în direct pe BBC News, câinele călăuzitor şi cu chef de joacă, a tras-o cu forță pe prezentatoarea în vârstă de 59 de ani, răsturnând-o. Incidentul a provocat hohote de râs gazdelor emisiunii.

Timp de câteva secunde, în imagini apar doar picioarele femeii, care este întinsă la pământ. Din fericire, nu a fost rănită, potrivit Publika.

VIDEO VIRAL cu un curier care a mers spre adresa de livrare, chiar dacă apa era aproape până la brâu

Un curier a mers spre locul de livrare, chiar dacă apa îi venea aproape până la brâu. Imaginile s-au viralizat în mediul online.

Imaginile cu un curier care a continuat să meargă prin apă, în Brooklyn, în timpul inundațiilor, pentru a ajunge la adresa de livrare, au atras reacţii pe Twitter. Bărbatul care livrează mâncare a fost surprins în Brooklyn în timp ce se chinuia să traverseze o stradă inundată, cu bicicleta pe care era agăţată sacoşa cu comanda.

Gestul bărbatului i-a surprins pe trecători şi a atras atenţia internauţilor, care îl caută pentru a-l recompensa.

Inundaţiile care au afectat patru state din nord-estul Statelor Unite au ucis cel puţin 44 de persoane, în condiţiile în care rămăşiţele uraganului Ida au dezlănţuit ploi torenţiale care au inundat liniile de metrou din New York şi au împiedicat zborurile.

Guvernatorii din New York şi New Jersey au cerut locuitorilor să rămână acasă, în timp ce echipajele lucrau pentru a curăţa drumurile şi a restabili serviciile de metrou şi legăturile feroviare care deserveau milioane de rezidenţi, scrie Mediafax (vezi imaginile AICI).

Un câine Beagle și un leneș au legat o prietenie virală. Imaginile care au înduioșat internetul

Un leneș de la un centru de îngrijiri din Venezuela s-a împrietenit cu un câine Beagle. Imaginile înduioșătoare au devenit virale pe internet.

Câinele este blând cu leneșul, care pare că îl mângâie pe noul său prieten. Internauții au fost uimiți de apropierea dintre cele două animale atât de diferite (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel