VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SRI. KLAUS IOHANNIS îl atacă pe VICTOR PONTA după ce TRAIAN BĂSESCU a afirmat că premierul a fost OFIȚER ACOPERIT SIE

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a renunțat marți la campania pozitivă pe care a anunțat-o și l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, după ce președintele Traian Băsescu a afirmat că acesta ar fi fost ofițer acoperit al SIE.

Citește și: Anunț de ultimă oră despre SIE, după "dezvăluirile" lui Băsescu

Candidatul ACL pentru Cotroceni a susținut că Victor Ponta nu poate să fie președintele României, pentru că "președintele României nu poate să fie un politician mincinos, duplicitar și manevrat".

"Să clarifice situația domniei sale și să facă lumină în această chestiune, să ne lămurească foarte bine care lucruri sunt adevărate și care nu sunt adevărate din cele spuse despre domnia sa. (...) În condițiile de acum, trebuie să pun o întrebare, și mă tem, retorică: 'Domnule Ponta, ce alte lucruri ați mai ascuns în CV-ul dvs?' (...). După părerea mea, dl Victor Ponta nu poate să fie președintele României. Președintele României nu poate să fie un politician mincinos, duplicitar și manevrat.

Citește și: Ponta, reacție vehementă după afirmațiile lui Băsescu

(...) În final, eu cred că președintele este al Românilor, nu al unor structuri, nu al unor găști de partid. Cu alte cuvinte, președintele trebuie să fie un om liber, în cel mai pozitiv sens al cuvântului. Eu sunt un om liber, Victor Ponta este un politician manevrat", a declarat Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă.

Vezi și: Rareș Bogdan, dezvăluiri despre emisiunea cu Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel