VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Ce precizări face Rareș Bogdan după emisiunea în care Traian Băsescu a anunțat că Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE

Jurnalistul Rareș Bogdan a făcut mai multe precizări cu privire la ediția de luni a emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea Tv, în cadrul căreia președintele Traian Băsescu a spus că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit al SIE, între 1997 și 2001.

Vezi și: Ponta, reacție vehementă după afirmațiile lui Băsescu

După încheierea emisiunii, Rareș Bogdan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care afirmă că nu a știut despre intenția președintelui de a anunța cine este prezidențiabilul "acoperit". De asemenea, jurnalistul a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi mers luni la Cotroceni, înainte de emisiunea cu Traian Băsescu.

"Bună seara, bună dimineața, bună noapte ... se va vorbi cred foarte mult de Emisiunea 'Jocuri de putere' din această seară. Asta cred, nu știu dacă va fi neaparat așa ... ! Ceea ce știu este că vă asigur cu toată sinceritatea că habar nu am avut că Traian Basescu va anunța 'acoperitul' în această seară!!!!!!!

Nu am știut și nu m-a interesat acest aspect. Ca jurnalist care continuă să creadă in jurnalismul onest și echilibrat am încercat să fiu 'partener' de discuții deschis și credibil, în nici un caz nimic altceva.

De altfel aș vrea să vă spun că nu m-am întâlnit niciodată cu Băsescu în privat și că nu am fost în nici un caz azi la Cotroceni, de altfel nu am fost niciodată (!!!!!) la vreo întâlnire privată cu Băsescu și nu am călcat niciodată în Palatul Cotroceni. Pe piață a fost aruncată o informație voit ciudată, prin care mi s-a reproșat ca am regizat Emisiunea cu Basescu de aseară ... . Nici gând! Voi demonstra explicând clar și concis că nici gând de așa ceva. Este o prostie fără margini ...", a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Citește și: CTP spulberă "dezvăluirile" lui Băsescu despre Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel