VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE: CTP îl critică pe Traian Băsescu, după ce președintele a afirmat că Victor Ponta a fost OFIȚER ACOPERIT SIE

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce președintele Traian Băsescu a declarat că Victor Ponta este ofițerul acoperit despre care a vorbit înaintea campaniei electorale.

Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997-2001, a afirmat Traian Băsescu, luni seara, iar CTP a replicat vehement.

"E mai slabă decât sceneta lui Robert Turcescu. Aceste deducții pe care le prezintă în legătură cu documentele respective nu vor duce la nicio recunoaștere a lui Victor Ponta. Nici nu are rost să discutăm dacă e așa sau nu e așa", a declarat jurnalistul, citat de digi24.

Vezi și: Dezvăluirile lui Turcescu după ce Băsescu a spus că Ponta e ofițer acoperit

El a adăugat că, în situația în care ar fi fost ofițer acoperit al SIE, Victor Ponta a avut treabă cu exteriorul, cu lupta împotriva spionilor.

"Nu se ocupa cu cetățenii României, nu are nicio treabă cu ei. Și atunci cum să-l demonizezi? Ponta poate să apară cel mult ca un erou, că se lupta cu dușmanii României", a continuat Cristian Tudor Popescu.

El mai spune că mulți români nu iau în considerare plagiatul pe care l-ar fi făcut Victor Ponta, așa că nu crede că acest atac va avea vreun efect.

"Nu va afecta electoratul captiv al lui Victor Ponta și nu-i va trezi pe cei adormiți, care nu merg de obicei la vot. Nu va scoate niciun votant din zona inertă", a mai spus CTP.

Dezvăluirea lui Traian Băsescu a avut un "impact literar grotesc", "într-o competiție de bâlci", a conchis Cristian Tudor Popescu. 

Citește și: Băsescu aruncă bomba: Ponta, ofițer acoperit SIE. Meleșcanu, complice total

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel