VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Victor Ponta, prima reacție după ce Traian Băsescu a afirmat despre el că a fost OFIȚER ACOPERIT SIE

Premierul Victor Ponta a reacționat, marţi dimineaţă, după ce președintele Traian Băsescu a afirmat despre el că a fost ofiţer acoperit al SIE între 1997 și 2001. Primul-ministru a transmis că "dezvăluirile" președintelui sunt "numai minciuni", iar acesta este "extrem de tulburat şi frământat şi România nu mai trebuie să depindă de tulburările unei persoane".

Vezi și: Băsescu aruncă bomba: Ponta, ofițer acoperit SIE. Meleșcanu, complice total

Aflat la Iaşi, unde va participa la slujba de Sfânta Parascheva, Victor Ponta a spus că se va ruga şi pentru şeful statului, care "este extrem de tulburat şi frământat".

"Vă spun cu toată deschiderea că azi o să mă rog şi pentru preşedintele Traian Băsescu, pentru că este extrem de tulburat şi frământat şi România nu trebuie să mai depindă de tulburările unei persoane. Eu cred că există instituţii ale statului care, dacă cineva a încălcat legea, îl va trage la răspundere", a declarat primul-ministru, citat de Mediafax

El a mai spus că din 1995, când a terminat Facultatea de Drept, a respectat legile şi şi-a servit ţara, lucru pe care îl va face în continuare.

Citește și: CTP spulberă "dezvăluirile" lui Băsescu despre Ponta

Victor Ponta a mai afirmat că Traian Băsescu se exprimă "într-un mod total inacceptabil pentru un preşedinte", folosind această funcţie şi instituţiile statului pentru a o susţine pe Elena Udrea.

"Când eu voi fi preşedinte, veţi vedea că ceea ce vedeţi în ultimele zile la Traian Băsescu poate fi schimbat", a adăugat premierul.

Întrebat dacă este ceva adevărat din ceea ce a afirmat luni seară preşedintele, primul-ministru a răspuns: "Sunt numai minciuni".

Vezi și: Dezvăluirile lui Turcescu după ce Băsescu a spus că Ponta e ofițer acoperit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel