Victor Ponta: "Fă, Doina!", minciuna care m-a afectat cel mai tare în 2014

Premierul Victor Ponta a precizat, sâmbătă, la întrunirea femeilor social-democrate de la Romexpo, prilejuită de Ziua Internaţională a Femeii, ce anume l-a afectat cel mai mult în anul care a trecut.

"M-a întrebat acelaşi jurnalist şi ce m-a făcut să sufăr cel mai tare şi poate o să fiţi uimite: acel moment în care - bine, nu era deloc adevărat, dar ce contează - când i-am spus colegei noastre Doina Pană. Cred că a fost de departe minciuna care m-a afectat cel mai tare", a spus Ponta, citează Mediafax, potrivit realitatetv.net.

Victor Ponta, mesaj pentru Elena Udrea și Monica Iacob Ridzi, înainte de Ziua Femeii

El a arătat că, dacă ar fi făcut aşa ceva, ar fi fost cu siguranţă sancţionat de soţia sa, Daciana, şi de mama sa.

"Am foarte multe defecte, dar niciodată sper că nu am jignit sau nu m-am adresat nerespectuos la adresa vreunei femei. Dacă aş fi făcut-o, înainte să mă sancţioneze Daciana, ar fi făcut-o mama cu siguranţă, că ea e mai rapidă în reacţii", a mai spus Ponta.

Victor Ponta a fost acuzat, în 2014, de mai mulți oameni din presă că, în timp ce vizita zonele inundate din Teleorman, i s-ar fi adresat necuviincios ministrului Doina Pană cu formula "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?". Acest lucru a fost negat nu doar de premierul țării, ci și de Doina Pană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel