Victor Ponta, dovadă de sinceritate: Vă mărturisesc că...

Victor Ponta a transmis un mesaj tuturor românilor care i-au fost alături de-a lungul timpului.

Platforma de socializare Facebook, cu cei mai mulţi utilizatori din lume, împlineşte astăzi un deceniu. Premierul României a vrut să marcheze evenimentul și a scris câteva rânduri adresate internauților.

"Astăzi (n.r. - mați), la împlinirea a 10 de ani de când s-a lansat Facebook, vă mărturisesc că mă bucur enorm să am la dispoziție această pagină pentru a interacționa cu voi. Sunteți peste un sfert de milion de prieteni și vă mulțumesc tuturor pentru implicare, pentru comentarii și pentru toate sugestiile pe care mi le oferiți! La mulți ani, Facebook!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

Reţeaua de socializare Facebook împlineşte, la 4 februarie, 10 ani de la apariţie, depăşind cu mult aşteptările fondatorilor săi, dar provocând şi temeri în privinţa viitorului. Facebook a fost un precursor al reţelelor sociale online, care au primit un impuls graţie smartphone-urilor, care le permit oamenilor să împărtăşească oricând gânduri, imagini, înregistrări video, comentează France Presse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel