Vasile Dâncu, decorat cu Crucea de Merit de Germania

Sociologul și profesorul  Vasile Dâncu a fost decorat cu Crucea de Merit în rang de cavaler, distincţie acordată de statul german. Ambasadorul Germaniei în România spune că ordinul reprezintă o recunoaştere a  apropierii şi sprijinului pe care acesta l-a acordat comunităţii germane din România.

„Profesorul Vasile Dâncu, de-a lungul carierei sale, în calitate de profesor, membru al Parlamentului sau membru al Guvernului, a creat şi a consolidat legăturile dintre Germania şi România. Este unul dintre oamenii remarcabili care se implică pentru a aduce împreună oameni de diferite naţionalităţi", a declarat Excelența Sa, Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei în România.

„Este un moment greu de descris şi care mă emoţionează cu adevărat. Cei din comunitatea germană sunt prietenii mei. Am o fascinaţie pentru cultura germană, pentru clasicismul ei, pentru soliditatea ei, şi cum a reuşit să dea tonul celor mai importante valori", a mărturisit Vasile Dâncu.

Sociolog renumit şi profesor la Universitatea Babeş-Bolay din Cluj-Napoca, Vasile Dâncu este preşedintele Institutului Român pentru Evaluare și Strategie - IRES şi membru fondator al Asociației Române pentru Evaluare și Strategie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel