Un imigrant a murit încercând să fugă de poliție

emigranti
emigranti

Un egiptean a sărit pe geam din tren şi a murit în Germania, după ce Poliţia i-a cerut actele

Un adolescent egiptean, care se ascundea sub bancheta unui tren de noapte în Germania, a sărit pe geam şi a murit după ce autorităţile au cerut să îi vadă actele, a anunţat vineri Poliţia germană citată de Reuters.

Tânărul de 17 ani le-a dat oficialilor documente emise în Austria, care îl identificau drept migrant egiptean. În timp ce ofiţerii verificau actele, el a fugit într-un alt compartiment. Acolo a deschis geamul şi a sărit din trenul în mişcare, au povestit două tinere din Statele Unite, care au fost martore la incidentul produs vineri dimineaţă, în apropiere de graniţa dintre Austria şi Germania.

Poliţia a oprit circulaţia trenurilor şi a descoperit cadavrul.

Autorităţile federale îl înregistraseră pe tânăr în urmă cu câteva săptămâni, dar l-au trimis înapoi în Austria, a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Munchen.

Germania, care a preluat peste un milion de migranţi anul trecut, este destinaţia preferată pentru solicitanţii de azil care fug de sărăcia şi războaiele din Orientul Mijlociu şi nordul Africii.

Peste 1,5 milioane de migranţi au intrat anul trecut în Europa, ceea ce a generat o dezbatere politică aprinsă privind cea mai bună metodă de a administra criza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel