Un contrabandist urmărit de polițiști a intrat în coliziune cu un microbuz, la Suceava

Foto Poliția de Frontieră
Foto Poliția de Frontieră

Un bărbat care conducea un autoturism cu ţigări de contrabandă, urmărit în trafic de poliţiştii de frontieră,  a intrat în coliziune cu un microbuz, pe raza unei localități din județul Suceava.

Miercuri dimineață, în jurul orei 06.00, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Brodina şi Vicovu de Sus, în cooperare cu lucrători ai Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Audi, care circula în localitatea Vicovu de Sus, județul Suceava, arată Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Pentru că șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare și nici la somațiile polițiștilor de frontieră, continuându-și deplasarea în mare viteză, s-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului.

Accident în intersecția din Vicovu de Sus

Astfel, pe fondul vitezei, într-o intersecţie aglomerată din Vicovu de Sus, autoturismul marca Audi a intrat în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Ucraina. Când poliţiştii de frontieră au ajuns la faţa locului, şoferul autoturismului abandonase maşina, reuşind să fugă printre locuinţele din zonă.

'În urma impactului, patru persoane (toţi bărbaţi, trei dintre ei cu dublă cetăţenie română şi ucraineană) aflate în microbuz au fost rănite uşor. Colegii noştri au solicitat prezenţa unei ambulanţe la faţa locului. Celor patru persoane le-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior acestea au refuzat transportul la spital. În momentul de față persoanele se află în afara oricărui pericol.', precizează comunicatul.

În autoturism erau țigări de contrabandă în valoare de peste 150.000 lei 

În autoturismul marca Audi au fost găsite 12.840 pachete cu ţigări, în valoare totală de 150.228 lei.

'Totodată, autoturismul Audi, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră fac în continuare cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.', încheie comunicatul.

50 de migranții au fost găsiți ascunși într-un camion care transporta oase cabaline

50 de migranți au fost depistați de polițiștii de frontieră de la Nădlac, ascunși în remorca frigorifică a unui autocamion ce transporta oase cabaline în Italia.

Descoperirea a fost făcută după ce, miercuri dimineață, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă frigorifică, ambele înmatriculate în România. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel