Un bărbat a lovit cadrele medicale și apoi s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Urgență Vaslui

Un bărbat lovit a cadrele medicale și apoi s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Urgență Vaslui  /  Sursă foto: Pixbay
Un bărbat lovit a cadrele medicale și apoi s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Urgență Vaslui / Sursă foto: Pixbay

Scene de groază la Spitalul de Urgență din Vaslui. Un pacient a lovit cadrele medicale și s-a aruncat de la etaj.

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, internat la Secția de Cardiologie, a făcut un scandal monstru, a lovit cadrele medicale și apoi a fugit și s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Urgență Vaslui.  

Pacientul, din localitatea Bulboaca, comuna Deleni, a fost internat pe 31 Mai cu probleme cardiace într-un salon tampon și i s-a efectuat testul pentru Covid 19, care a ieșit negativ. În momentul în care  cadrele medicale au venit pentru a-l transfera într-un salon normal, bărbatul a devenit brusc agitat și agresiv. Acesta a început să alerge pe holuri, a sărit la bătaie la cadrele medicale și a atacat, furios, o infirmieră.

Pacientul a fugit apoi pe scări la un etaj superior, a deschis o fereastră și s-a aruncat în gol. Între timp s-a dat alarma iar mai multe cadre medicale au venit la fața locului. Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi ajutat, iar un medic din spital a constat  decesul. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru ucidere din culpă, urmând să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, precizează VremeaNoua.

O profesoară s-a aruncat de la etaj la doar câteva ore după ce a fost externată din spital

În seara zilei de 19 octombrie 2020, o femeie în vârstă de 43 de ani din municipiul Suceava s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia, scrie Monitorul de Suceava. Victima era profesoară de matematică, iar tragedia s-ar fi petrecut la doar câteva ore după ce aceasta a fost externată din spital. Ea a stat internată mai multe zile pentru că era bolnavă de COVID-19. 

În momentul în care a făcut gestul necugetat, femeia era singură acasă. Profesoara a fost găsită de sora ei, care a venit să vadă ce face. În prezent, victima se află internată în Spitalul Suceava, iar starea ei este deocamdată stabilă. A suferit o intervenţie chirurgicală, întru-cât are fracturi costale, fractură de bazin şi fractură de coloană. Surse neoficiale susţin că profesoara ducea o luptă tăcută cu o formă severă de depresie.

Femeia este profesor de matematică la o școală dintr-un sat din apropiere de municipiul Suceava.  Medicii spun că ea a avut o formă ușoară de Covid și avea test negativ când a fost externată (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel