O profesoară s-a aruncat de la etaj la doar câteva ore după ce a fost externată din spital. A avut COVID-19

Bloc
Bloc

O profesoară din municipiul Suceava s-a aruncat în gol de la etaj la doar câteva ore după ce a fost externată din spital. Femeia a avut COVID-19.

În seara zilei de 19 octombrie, o femeie în vârstă de 43 de ani din municipiul Suceava s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia, scrie Monitorul de Suceava. Victima era profesoară de matematică, iar tragedia s-ar fi petrecut la doar câteva ore după ce aceasta a fost externată din spital. Ea a stat internată mai multe zile pentru că era bolnavă de COVID-19. 

În momentul în care a făcut gestul necugetat, femeia era singură acasă. Profesoara a fost găsită de sora ei, care a venit să vadă ce face. În prezent, victima se află internată în Spitalul Suceava, iar starea ei este deocamdată stabilă. A suferit o intervenţie chirurgicală, întru-cât are fracturi costale, fractură de bazin şi fractură de coloană. Surse neoficiale susţin că profesoara ducea o luptă tăcută cu o formă severă de depresie. Femeia este profesor de matematică la o școală dintr-un sat din apropiere de municipiul Suceava.  Medicii spun că ea a avut o formă ușoară de Covid și avea test negativ când a fost externată.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel