Udrea, destăinuiri: A început calvarul. Mi-am dorit ca acel coșmar să se termine

Kanal D a difuzat partea a doua din interviul pe care Elena Udrea l-a acordat de pe malul mării.

Ea a vorbit despre coșmarul trăit în cele 72 de zile de arest și a spus că vrea să scrie o carte.

"A început calvarul într-o încăpere de 9 mp prin care vedeai cerul printr-o fereastră cu plasă de Buzău. Aveam 5 rânduri de gratii la geam. Te trezeai la 6.00 în zgomotul îngrozitor al zăvoarelor. Noi, niște femei, nu puteam sparge nici o ușă de lemn, darămite de fier. Am stat în cameră cu un wc turcesc fără ușă, avea un metru, era în colțul camerei și avea duș agățat deasupra. Logica era să te vadă prin vizor că nu îți faci rău când ești la wc", a zis Elena Udrea.

"Am ales patul de jos, din dreapta. Și a început calvarul: plimbarea obligatorie era într-o cameră de 20 mp cu pereți înalți, de beton, unde vedeai cerul printr-o plasă de Buzău. M-am dus pregătită, dar când ți se pun cătușele, nu îți poți imagina cum e. Mi-a fost teamă de acest moment, nu știam cum voi reacționa. Îți dau voie să dai un telefon, am sunat-o pe mamă pe la 23.00", a spus Elena Udrea.

"În celulă mâncăm semințe și ne uitam la tv. Când se făcea fasole, mereu le ceream colegelor. Primeam pachet pe rând și nu aveam unde să ținem tot. Mi-am dorit ca acel coșmar de 72 de zile să se termine. (...) Voi scrie o carte numită '72 de zile în cătușe'. Dar parcă nu mai am chef în fiecare zi să îmi amintesc", a spus Elena Udrea pentru Kanal D, scrie Wowbiz.

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea, interviu. Dezvăluiri despre Valentin, iubitul ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel