Elena Udrea, interviu. Dezvăluiri despre Valentin, iubitul ei

Aflată pe malul mării, Elena Udrea a acorda un interviu în care a vorbit despre Valentin, bărbatul care i-a fost alături în ultima perioadă, dar și despre planurile ei de viitor.

"Acum mă bucur de viață! Mi-am dorit ca acel coșmar pe care l-am trăit 72 de zile să se termine. M-am trezit la 6:00, într-o liniște totată. Nu s-au tras zăvoare, nu s-a strigat apel. Nu eram obligată să stau drepți că se striga apelul. Acum vreau să mă bucur de viață cu tot ce îți oferă ea. Trăiesc cea mai frumoasă etapă a vieții mele", a spus Elena Udrea.

Vrea să devină mămică

"Este o relație de care mă bucur, este mai veche și este un om care a stat lângă mine și în cele 72 de zile cât am fost arestată și m-am bucurat că atunci când am ieșit l-am găsit de asemenea tot alături de mine", a declarat Elena Udrea pentru Știrile Kanal D.

Întrebată dacă și acum își mai dorește un copil - după cum declara în anii trecuți - Elena Udrea a spus: "Cu atât mai mult îmi doresc acum. Când începi și îți dorești ceva foarte mult, odată că sigur ți se întâmplă. În plus, tot Universul lucrează pentru a duce la îndeplinirea a ceea ce-ți dorești. În jurul meu văd numai familii cu copii. Familiile cu care m-am întâlnit aici la mare au câte 3-4 copii. În jurul meu sunt numai familii tinere. Pentru acest lucru... trebuie să lucreze mai mult decât universul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel