UDMR, moțiune cenzură. Kelemen Humor confirmă: Abținere

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, miercuri, că parlamentarii formaţiunii se vor abţine la votul pe moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naţionale. Nu legalizaţi furtul în România". 

"Astăzi, deputaţii şi senatorii UDMR se vor abţine la vot. (...) Astăzi, după toate greşelile Guvernului, dar necunoscând ce ar dori să facă iniţiatorii acestei moţiuni de cenzură (PNL şi USR - n.r.) dacă Guvernul ar cădea, nu se poate vota cu conştiinţa împăcată nici împotriva moţiunii, dar nici în favoarea ei", a spus acesta, în Parlament, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură. 

Kelemen Hunor a afirmat, în luarea sa de poziţie, că în România nu se mai poate vorbi despre un stat de drept şi că factorii decidenţi ar trebui să ia o hotărâre dacă fac "pasul decisiv" pentru îndreptarea acestei situaţii sau dacă preferă ca "România să fie în continuare un stat aparent eşuat, cu guverne succesive care nu vor guverna şi cu un Legislativ care nu legiferează", informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel