UCRAINA: Musulmană omorâtă cu pietre, după ce a participat la un concurs de Miss

katya koren
katya koren

Katya Koren, o tânără de 19 ani din Ucraina a fost ucisă cu pietre după ce a participat la concursul de Miss naţional, unde a defilat în costum de baie. Fata, de confesiune musulmană, a fost găsită îngropată până la brâu în pământ şi cu multiple lovituri în partea superioară a corpului, foarte posibil cauzate de pietre.

Nu este foarte clar dacă tânăra a fost ucisă pentru că a încălcat şaria, legea musulmană, cel puţin polţia neagă acest lucru, transmite realitatea.net. În regiunea de unde provine, din zona peninsulei Crimeea locuiesc 250.000 tătari musulmani, însă până acum nu au fost raportate cazuri de pedeapsă prin lapidare.

Potrivit Telegraph, un tânăr de 16 ani a fost arestat. Bihal Gazievera cunoscut cu probleme psihice, locuitorii satului în care trăiau declarând că era obsedat de Katya. Mobilul crimei sale rămâne incert, iar presupusului criminal i se fac teste psihologice. Potrivit presei, unii locuitori ai satului au declarat că Bihal ar fi spus că a omorât-o ca să întărească forţa şariei şi că nu îi pare rău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel