Trump, ironizat pe Twitter. Cuvântul devenit VIRAL

Foto: Casa Albă, Facebook
Foto: Casa Albă, Facebook

Preşedintele american Donald Trump a stârnit miercuri dimineaţă o avalanşă de ironii pe reţelele de socializare după o greşeală într-o postare pe Twitter despre alegerile din SUA. 

'Suntem pe CAI MARI, dar ei încearcă SĂ FURE alegerile. Nu-i vom lăsa niciodată să facă asta. Nu se mai poate vota după ce 'polonezii' ('poles') s-au închis!', a scris Trump pe Twitter, după mai multe ore de tăcere pe reţelele de socializare. Preşedintele a înlocuit după câteva minute cuvântul 'poles' cu 'polls' ('secţii de vot', 'urne'), însă nu suficient de repede pentru ca greşeala să treacă neobservată.

Cuvântul 'polonezi' a început să devină viral pe Twitter după postarea iniţială, în numai 45 de minute fiind înregistrate 60.000 de menţionări pe Twitter.

Greşeala a fost ridiculizată în online şi în media americane. Eurodeputatul polonez şi fost ministru de externe Radoslaw Sikorski s-a întrebat: 'Mai întâi guvernul nostru naţionalist, iar acum şi Donald Trump vor să îi închidă pe polonezi? De ce?'

Trump, cenzurat pe Twitter

Reţeaua de socializare Twitter şi-a avertizat miercuri utilizatorii cu privire la mesajul postat pe platformă de preşedintele în exerciţiu al SUA, republicanul Donald Trump, în care liderul de la Casa Albă şi-a acuzat rivalii democraţi că încearcă să fure alegerile.

'Am plasat un avertisment în privinţa tweet-ului postat de pe contul @realDonaldTrump pentru că acesta conţine o afirmaţie potenţial înşelătoare legată de un scrutin', a anunţat Twitter miercuri. Trump nu a oferit nicio dovadă în sprijinul acuzaţiei sale că oponenţii încearcă 'să fure alegerile'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel