Traian Băsescu nu se prezintă la Parchetul General. Și-a trimis avocații

Fostul președinte Traian Băsescu  a fost audiat, miercuri, la Parchetul General, în calitate de suspect, în dosarul în care este acuzat de șantaj și amenințare de către senatoarea PSD Gabriela Firea. 

Traian Băsescu a solicitat ca avocatul său, Dan Apostol, să studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru. Astăzi, la ora 10:00, Traian Băsescu urma să se prezinte la Parchetul General. N-a mai făcut-o, potrivit România TV. Și-a trimis doar avocatul. Miercuri, fostul președinte nu a dat răspunsuri. Astăzi, el urma să fie și audiat, după cum a stabilit, de comun acord, cu procurorul. 

Maria Băsescu s-a mutat la Elena Băsescu. Traian Băsescu, lămuriri: "Umilitor"

"Domnul care nu se prezintă de ce beneficiază de un tratament special? De ce Parchetul General n-a trimis trupele de la SIAS să-l ia cu forța pentru că nu se prezintă la audieri? E acuzat de două infracțiuni grave. Orice moment în libertate poate fi un pericol. Tu te-ai simți în siguranță cu el liber pe stradă? De unde știm că nu repetă acțiunea și nu șantajează în continuare?", a comentat jurnalistul Victor Ciutacu, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel