Traian Băsescu la mâna lui Victor Ponta. Ce a cerut președintele

Vila Lac 3, pe vremea în care era locuită de Traian Băsescu
Vila Lac 3, pe vremea în care era locuită de Traian Băsescu

Victor Ponta a anunțat, duminică seara la România Tv, că Traian Băsescu a trimis solicitare oficială la Guvern pentru a i se pune la dispoziție o locuință, după terminarea  mandatului.

Traian Băsescu a trimis în urmă cu circa două săptămâni o  cerere pentru casă în baza legii care prevede pentru foştii şefi de stat dreptul la o reşedinţă, a declarat Victor Ponta.

Cum nu i-am răspuns foarte repede, a sărit cu ofiţerul acoperit, a declarat Victor Ponta la România Tv.

"Nu cred că suntem în poziția să acordăm o reședință foarte luxoasă. Cred că o reședință normală. Din câte știu, și domnul Iliescu, și domnul Constantinescu stau în niște condiții decente", a spus Victor Ponta. Nu o garsonieră la etajul 10, dar nici palate. Cu mine nu a discutat cu acest subiect, bănuiesc că a discutat cu cei de la RAPPS. Dacă vine o cerere semnată Traian Băsescu, sigur că aflu, aş fi nostim să spun că nu ştiu. Nu ştiu când va decide Guvernul, când se mută domnul Băsescu, poate se mută mai devreme", a spus Victor Ponta, la România TV.

Citește și: Dosar NANA: Coșmarul lui Traian Băsescu la sfârșit de mandat

Despre viitoarea locuință, în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale, Victor Ponta a declarat că nu se va muta din casa în care stă și acum. Totuși, dacă se pune cazul mutării, Ponta a declarat că se va supune unei astfel de decizii. Despre locația unde stă în acest moment Traian Băsescu, Ponta a declarat că nu a fost niciodată acolo, dar crede că nu se va simți comod acolo.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel