Traian Băsescu, casă: Mioara Roman, sfaturi privind vila din Gogol nr. 2

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, îi oferă câteva sfaturi fostului președinte Traian Băsescu, legate de locuința în care acesta se va muta după ce va părăsi Vila Lac 3, având în vedere că ea a locuit în imobilul respectiv vreme de 25 de ani. 

Fostul președinte Traian Băsescu a acceptat să se mute în vila de protocol de la RA-APPS, amplasată pe strada Nikolai Gogol nr 2, Guvernul aprobând ca vila din cartierul Primăverii să devină reședința fostului șef al statului, după încheierea mandatului la Președinția României. 

Ca fostă locatară a imobilului, timp de un sfert de secol, Mioara Roman, a vorbit pentru wowbiz.ro, despre punctele sensibile ale casei. 

"E vorba de o casă comunistă de ICRAL, care în februarie '96 a ajuns la RA-APPS. Ea nu este compartimentată ca o casă modernă, noi am reușit să o schimbăm și să îi facem mai multe îmbunăătățiri. Domnul Băsescu o să aibă un birou de 16,8 mp, un living de 28 mp și, separat, o sufragerie de 21 mp, o bucătărie de 10 mp și un oficiu de 6 mp. La etaj sunt trei dormitoare și doua băi, iar la subsol o uscătorie, o spălătorie comunistă, cum era pe vremea bunicilor noastre, o cămară și o toaletă care a ajuns să fie baie pentru că a fost amenajată foarte frumos de Oana, fiica mea. Casa nu are garaj și nici alte îmbunătățiri", a explicat Mioara Roman.

Traian Băsescu se poate muta în vila în care a locuit Mioara Roman

Totodată, fosta soție a lui Petre Roman, îi semnalează fostului președinte Traian Băsescu și punctele sensibile ale imobilului. 

"Călcâiul lui Ahile îl reprezintă acoperișul casei. Eu îl reparam o dată la 2 ani, pentru că apa se infiltrează în tavan și apar probleme la dormitoarele de sus. Acoperișul e prost gândit", a mai spus Mioara Roman, precizând și că în dormitoare se formează igrasie.

În plus, Mioara Roman îl avertizează pe fostul președinte că trebuie să-și cumpere centrală, întrucât cea care exista era investiție proprie, motiv pentru care a luat-o când a plecat.

"Ce să mai spun, casa este de cărămidă și păstrează căldura, iar costurile lunare de întreținere sunt rezonabile: iarna plăteam întreținere de 1.200- 1.400-1.600 lei, iar curentul/ electricitatea aproximativ - 200 lei", a mai explicat Mioara Roman.

Traian Băsescu, vilă. Mircea Badea, despre singura reședință legală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel