Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Miami (WTA), după ce a învins-o pe Vondrousova / Video

Sorana Cîrstea a învins-o pe Venus Williams și s-a calificat în optimi la Strasbourg (WTA) / Video
Sorana Cîrstea a învins-o pe Venus Williams și s-a calificat în optimi la Strasbourg (WTA) / Video

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, după ce a învins-o pe cehoaica Marketa Vondrousova cu 7-6 (7/3), 6-4.

Sorana Cîrstea (32 ani, 74 WTA) s-a impus după o oră şi 35 de minute. Ea a atins astfel sferturile de finală în Sunshine Double, turneele de la Indian Wells şi Miami. Cîrstea şi Vondrousova (23 ani, 103 WTA) au mers cap la cap în primul set în primele zece ghemuri (5-5), primele mingi de break aparţinând cehoaicei, care a reuşit să şi fructifice.

Sorana a făcut rebreak şi a trimis setul în tiebreak, unde a fost condusă cu 2-0, dar apoi a câştigat patru puncte la rând, impunându-se cu 7-3. În actul secund (6-4), Cîrstea a făcut diferenţa prin singurul break al setului, reuşit la 3-3.

VIDEO

Sorana Cîrstea are acum 2-1 în meciurile directe cu Vondrousova, cehoaica ieşind învingătoare cu 6-2, 6-4 în turul al treilea la Australian Open în 2021, iar Cîrstea câştigând cu 7-5, 3-6, 6-4 anul trecut în primul tur la Sankt Petersburg.

Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 184.465 de dolari şi 215 puncte WTA. Următoarea adversară a româncei va fi învingătoarea dintre belarusa Arina Sabalenka, a doua favorită, şi cehoaica Barbora Krejcikova, cap de serie numărul 13. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel