Tăriceanu: O serie de parlamentari vin spre ALDE

Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat, în această seară, că, în următoarele zile, mai mulți parlamentari părăsesc partidul condus de Ludovic Orban.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, în această seară, că există parlamentari, membrii ai Partidului Național Liberal, care vor veni la ALDE. "În aceste zile sunt o serie de parlamentari care vin înspre ALDE și nu invers așa cum încearcă domnul Orban să acrediteze ideea. Pe măsură ce anunță fiecare, o să vedeți", a declarat Tăriceanu la România Tv.  

"Orban este sub propriul partid"

 Referitor la o posibilă moțiune de cenzură care ar putea fi depusă de opoziție, Tăriceanu a declarat că nu are nicio emoție. "Domnul Orban, de când este ales președintele PNL-ul este într-o derută totală. Sigur că opoziția are la îndemână acest instrument, numit moțiunea de cenzură, pe care poate să-l utilizeze o singură dată, într-o sesiune parlamentară. Nu au decât să încerce. De altceva nu sunt în stare în afară de jigniri, în afară de epitete. Vedeți că opoziția nu este capabilă să vină cu nimic constructiv și acesta este și motivul pentru care PNL-ul este la un scor dezastros în sondajele de opinie, iar domnul Orban este sub propriul partid, dacă vă puteți imagina", a mai spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel